Tradisi Raya

Rasanya tak terlambat lagi aku nak ucap happy raya kat korang korang ni kan. So dengan hati yang lapang dan terbukak aku ucapkan

"Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin"

Mintak ampun lah kekalau ade antara entry entry aku sebelum ni buat korang terkecik hati ke limpa ke usus ke. Jangan lah disimpan di hati dan sanubari. Moga dapatlah korang maapkan aku k.

Seperti korang korang yang lain, aku jugak nak simpan kenangan raya tahun ni di blog kesayangan aku ni. Tahun ni raya kat rumah aku jek (sebelah abah). Sangat best sebab dah lama kami tak berkumpul bersama.

Almost everyone celebrated new year by enjoying concerts or went to watch fireworks or just watched live tv shows at home. When I thought I'll be one of these people, maan I was being delusional. I suffered severe headache for two days and when the clock finally hits midnight, on new year's eve, I rushed to the toilet, vomited the meals I had earlier.
Takyah cakap panjang panjang. Enjoy the pictures jela eh?

Tradisi Raya

Tradisi Raya
*sessi bermaafan 

Tradisi Raya
*my family

Tradisi Raya
*adeqku yang galah panjang

Tradisi Raya
*sepupu sepapat

Tradisi Raya
*bergaya dengan spek baru

Tradisi Raya

Tradisi Raya

Tradisi Raya

Tradisi Raya

Tradisi Raya

Tradisi Raya

p/s : salam aidilfitri daripada cikgadis dan keluargaa ^^

3 comments:

  1. beraya dpt kumpul ramai2 sekeluarga memang best. slmt hari raya ;)

    ReplyDelete

@aliaamie