January 2, 2013

Permulaan

Hai korang !

Rasanya belum terlambat untuk aku ucapkan 'Selamat Tahun Baru' buat korang korang pembaca blog ni. Dah hampir tiga tahun jugak blog ni bernafas di sini tanpa mengalami kecederaan seperti demam, selsema, batuk mahupun senggugut. Diharap korang jugak begitu keadaanya. Tak mengalami sebarang kecederaan. 

Ketahuilah bahawasanya ketika menaip untuk entry kali ni, aku sedang bertungkus lumus menyiapkan diri untuk exam final. Tapi disebabkan sayang pada blog ini dan sayang pada korang, aku luangkan jugak masa untuk meng'update'. Tak perlu ucapkan terima kasih. Aku sedar aku layak diberi pujian. Ayat bajet cool padahal malas nak study.

Bagaimana korang sambut tahun baru kali ni ? Tahun baru aku disambut meriah dengan rakan rakan Anarchive. Lebih kurang pada jam 11:00pm 31 Disember 2012 tiga buah kereta milik bebudak Anarchive memecut ke Lumut. Sempat jugak lah tengok sebutir dua bunga api. Lepas singgah KFC untuk beli makan malam, kami memecut ke Teluk Batik. Destinasi untuk mandi laut, buat campfire. Balik tu salah sebuah kereta mengalami perpecahan di bahagian tayar. Tapi nasib baik bebudak lelaki pandai tukar tayar. Ahak.

So guys, let the pictures tell you the story. *konon, padahal malas taip.

Lumut Waterfront

Lumut Waterfront

Lumut Waterfront

Lumut Waterfront

Lumut Waterfront

Lumut Waterfront

teluk batik

teluk batik

teluk batik

teluk batik

teluk batik

teluk batik

p/s : Semoga tahun ini dan tahun tahun yang akan datang lebih baik berbanding tahun tahun yang lepas. Amin

No comments:

Post a Comment

Follow